Back to homepage

Tag "Observeri"

17 intervista, portal i ri dhe gazetë elektronike dhuratë për lexuesit nga Flaka Media Group Updated

Në vend të urimit për fundvit nga Flaka Media Group – FMG, redaksia është kujdesur që për ndjekësit besnik të sjellë publikime dhe materiale ekskluzive. Pos intervistave me personalitete të ndryshme nga skena politike, mediale, kulturore e sportive që do

Read Full Article