Back to homepage

Tag "NASA"

I kemi të gjithë në shtëpi, NASA konfirmon bimët që pastrojnë ajrin Updated

Bimët e brendshme kanë aftësinë të reduktojnë dhimbjet e kokës, të përmirësojnë përqendrimin dhe humorin. Bimët gjithashtu rrisin lagështinë në shtëpinë tuaj, gjë që mund të ndihmojë në lehtësimin e lëkurës së thatë. NASA e konfirmon këtë përmes hulumtimit të

Read Full Article

11:34:32 am
Dje (23 nëntor) rreth orës 20:00 në rrugën “Dushko Popoviq”...
11:33:03 am
Mbrëmë (23 nëntor) rreth orës 19:10, në rrugën e “Ilindenit”...
11:32:03 am
Pjestarët e policisë të SPB Tetovë mbrëmë (24 nëntor) dhjetë...