Back to homepage

Tag "Muftinia e Gostivarit"

Tetë të rinjë përfundojnë hatmen në mektebin e Xhamisë së Zdunjës

Sot në Xhaminë e fshatit Zdunjë, u realizua solemnitet fetar me rastin e përfundimit të hatmeve të Kur’anit Famëlartë nga një grup i të rinjve të mektebit që e ndjekin mësimbesimin fetar në këtë xhami, tek mualimi Mukrem ef. Rushiti.

Read Full Article

Muftinia e BFI-Gostivar, rekord në grumbullimin e sadakatul fitrit dhe zeqatit për vitin 2024

Muftinia e BFI-Gostivar, përmes një kumtese për opinion, falënderon të gjithë besimtarët e territorit të saj, nëpunësit fetarë dhe këshillat e xhamive për kontributin e dhënë në Sadekatul Fitër dhe Zeqat gjatë muajit Ramazan 2024 me qëllim mirëmbajtjen e institucioneve

Read Full Article