Back to homepage

Tag "Korridori 8"

Grubi shtynë përpara projektin, 3 kompani internacionale aplikojnë për mbikqyrje të Korridorit 8 Updated

Zëvendëskryeministri i parë, Artan Grubi ka njoftuar se tre kompani ndërkombëtare me renome botërore kanë aplikuar dhe kanë shprehur interesim që të jenë mbikqyrës të punimeve të proјektit të ndërtimit të autostradave me konzorciumin Bechtel – Enka. Ai ka shkruar

Read Full Article