Back to homepage

Tag "KF Arsimi"

KF Arsimi, Vildan Saliu merr drejtimin e skuadrës

Pas largimit të shefit të shtabit teknik, KF Arsim do ta udhëheq Vildan Saliu. Pas konsultave dhe analizave të bëra, ndihmësi i deritanishëm dhe trajneri i ekipit tonë në periudhën më të suksesshme të klubit, Vildan Saliu, pas kërkesës së

Read Full Article

11:34:32 am
Dje (23 nëntor) rreth orës 20:00 në rrugën “Dushko Popoviq”...
11:33:03 am
Mbrëmë (23 nëntor) rreth orës 19:10, në rrugën e “Ilindenit”...
11:32:03 am
Pjestarët e policisë të SPB Tetovë mbrëmë (24 nëntor) dhjetë...