Back to homepage

Tag "Java evropiane e sportit"

Kërcim masiv me litar, pjesë e Javës Evropiane të Sportit në Gostivar

Sot, në sheshin e qytetit në Gostivar u shënua përfundimi i Javës Evropiane të Sportit, një aktivitet masiv i organizuar nga Agjencia për Rini dhe Sport në bashkëpunim me Komunën e Gostivarit. Mbi 300 fëmijë nga shkollat fillore të komunës

Read Full Article