Back to homepage

Tag "Isen Shabani"

Ndikimi nga kriza u vërejt edhe në funksionimin e pushtetit lokal

Nga një situatë e rënduar si pasojë e pandemisë, Maqedonia e Veriut u përballë edhe me pasojat e krizës ekonomie dhe energjetike në nivel global. Si në çdo segment tjetër, ndikimi u vërejt edhe në funksionimin e pushtetit lokal. Kryetar

Read Full Article

Isen Shabani: Realizuam mbi 100 projekte të vogla dhe të mëdha Updated

Kryetari i komunës së Vrapçishtit, Isen Shabani në intervistën e fundvitit për Flaka Media Grup, flet për punën si kryetar komune, problemet dhe sfidat me të cilat ballafaqohet pushtetit lokal, raportet me pushtetin qendror, realizimin e programit vjetor dhe për

Read Full Article

Intervistë me kryetarin e Komunës së Vrapçishtit, Isen Shabani: Realizuam 100 projekte!

Kryetari i Komunës së Vrapçishtit, Isen Shabani në intervistën ekskluzive për gazetarin Abedin Bilalli në Flaka Media Group, flet për punën e tij si kryetar komune, ndikimi në punë nga kriza ekonomike dhe energjetike dhe mbi akutalitetin politik në vend.

Read Full Article