Back to homepage

Tag "Intervista"

Intervistë me drejtorin e Klinikës së Kirurgjisë së Fëmijëve, Elmedin Asani

Në intervistën ekskluzive për Flaka Media Group me rastin e ndërrimit të motomoteve, drejtori i ISHP Klinika Universitare e Kirurgjisë së Fëmijëve në Shkup, Elmedin Asani bën me dije që nga 1 Janar 2022 dhe deri më tani në këtë

Read Full Article

Intervistë me liderin e Alternativës, Afrim Gashi: Ne e dimë gjuhën e bashkëpunimit me ASH…

Lideri i Alternativës, Afrim Gashi në intervistën ekskluzive për rrjetin më të madh të mediave online në gjuhën shqipe në Maqedoninë e Veriut, Flaka Media Group, me rastin e ndërrimit të motmoteve, është sqaruar rreth qëndrimit të kësaj partie sa

Read Full Article