Back to homepage

Tag "Instagram"

Një tjetër ndryshim i madh në Instagram

Krijuesit e përmbajtjes nuk do të kenë më nevojë të mbështeten në mjete të jashtme për të planifikuar postimet e tyre në Instagram. Instagram thuhet se po teston një mënyrë për të lejuar planifikimin e postimeve dhe rrotullimeve të përmbajtjes

Read Full Article

11:34:32 am
Dje (23 nëntor) rreth orës 20:00 në rrugën “Dushko Popoviq”...
11:33:03 am
Mbrëmë (23 nëntor) rreth orës 19:10, në rrugën e “Ilindenit”...
11:32:03 am
Pjestarët e policisë të SPB Tetovë mbrëmë (24 nëntor) dhjetë...