Back to homepage

Tag "Ilire Dauti"

Deputetja Dauti: Beteja me korrupsionin ishte betejë e humbur këtë vit

Në intervistën ekskluzive për Flaka Media Group, deputetja e Aleancës për Shqiptarët Ilire Dauti flet për dimensionin politik, partinë që përfaqëson, rolin e gruas në Kuvend, gjendjen aktuale ekonomike dhe sociale në Maqedoninë e Veriut dhe për karrierën e saj

Read Full Article

Intervistë eksluzive, Ilire Dauti: Mendimi ndryshe nuk duhet të kuptohet si “armiqësi”

Një nga akterët femra të politikës shqiptare në Maqedoninë e Veriut, deputetja e Aleancës për Shqiptarët – ASH, Ilire Dauti, në intervistën eksluzive për Flaka Media Group me rastin e ndërrimit të motmoteve, jep përgjigje për shumë pyetje e dilema

Read Full Article