Back to homepage

Tag "Haxhi 2023"

Për një Çift, shpenzimi i udhëtimit për në Haxh këtë vit do të kushton 13.100 euro! Updated

Bashkësia Fetare Islame bëri të ditur se çmimi për një arazhman për Haxhin 1444/2023 është 6.550 euro. Për një çift të besimit Islam shpenzimi i udhëtimit dhe qëndrimit atje do të kushton 13.100 euro, pa përfshi paratë që do t’i

Read Full Article