Back to homepage

Tag "Halloween"

Për ju që e festuat sot ” Halloween” Updated

Në SHBA dhe renditet si festa e dytë pas KrishtlindjesSot është Halloween, dita e rikthimit të shpirtrave të vdekur, shtrigave me fshesë, maceve të zeza, errësirës dhe çdo gjëje të frikshme. Kunguj të mëdhenj të ndriçuar nga brenda, skeletë, figura

Read Full Article

Historia e vërtetë e kungujve të Halloween, pse janë simboli i festës së famshme

Historia e vërtetë e kungujve të Halloween, pse janë simboli i festës së famshme Halloween është shumë afër dhe njerëzit në mbarë botën përdorin kungujt e frikshëm të gdhendur me pamje të ndryshme, duke i vendosur si zbukurime nëpër shtëpitë

Read Full Article