Back to homepage

Tag "Gostivar"

Taravari dhe Sela në Gostivar, takim me strukturat lokale të partisë

Arben Taravari dhe Ziadin Sela, takuan sonte strukturat e partisë në bastionin e ASH-së, në Gostivar. Ata deklaruan se sfidat dhe nevojat e qytetarëve dëshmohen se janë pioritet në këtë qytet nga pushteti lokal, gjë e cila ka sjellur jo

Read Full Article