Back to homepage

Tag "Frutat e thata"

Frutat e thata, një thesar i vlerave ushqyese

Frutat e thata janë cilësuar si ndër ushqimet që janë një thesar për vlerat ushqyese. Nutricionistja Hyrida Bashaj e ftuar në Ditë e Re, në RTV Ora theksoi se frutat e thata dhe të tharat duhet të kenë një vend

Read Full Article