Back to homepage

Tag "ETC Gostivar"

Viti i Ri shkollor, oferta më e lirë dhe më e mirë në qytet : ETC – Gostivar Updated

Lapsi, Kimiku, Fletorja, Gërshërët, Goma, Mbresja, Bllok për vizatim, Librat, Çanta, Shkumsi, Shpuza, Ngjyrat, Markeri, Vizorja, janë mjetet kryesore të nevojshme për fillimvitin shkollor, për të cilat këto ditë po flitet në familjet tona. Para fillimit të vitit shkollor, prindërit tashmë

Read Full Article

Ju duhen tepih? Shiko ofertën fantasike nga ETC – Gostivar | Katalog

Transformoni pamjen e dhomës suaj me tepih të butë dhe të qëndrueshëm. E për ketë, hedhni një sy ofertës fantastike nga ETC – Gostivar, me çmime më të lira në treg dhe kualitet të garantuar. Zgjidhni nga dizajnet, stilet dhe

Read Full Article