Back to homepage

Tag "Elmedin Asani"

Drejtori Asani: Kemi angazhuar 4 ekspertë të jashtëm të cilët operojnë dhe njëkohësisht trajnojnë  stafin tonë

Drejtori i Klinikësn Universitare të Kirurgjisë së Fëmijëve në Shkup, Elmedin Asani në intervistën për Agjencinë e lajmeve Flaka bënë të ditur që trajnimi dhe mbajtja në trendin botëror të kirurgëve të Klinikës që drejton është prioritet, dhe se për

Read Full Article

Intervistë me drejtorin e Klinikës së Kirurgjisë së Fëmijëve, Elmedin Asani

Në intervistën ekskluzive për Flaka Media Group me rastin e ndërrimit të motomoteve, drejtori i ISHP Klinika Universitare e Kirurgjisë së Fëmijëve në Shkup, Elmedin Asani bën me dije që nga 1 Janar 2022 dhe deri më tani në këtë

Read Full Article