Back to homepage

Tag "Ekonomi"

Ekonomitë e Ballkanit po vuajnë ndikimet e luftës në Ukrainë

Një raport periodik i Bankës Botërore, i publikuar sot, vë në dukje se ekonomitë e vendeve të Ballkanit Perëndimor vijojnë të ndikohen nga lufta në Ukrainë, rritja e mprehtë e çmimeve të energjisë dhe ngadalësimi i rritjes globale. “Ndërsa rritja

Read Full Article