Back to homepage

Tag "Ejup Jahja"

Besim Shaqiri e Ejup Jahja emërohen drejtorë organizativ në dy Klinika të Shkupit

Dy drejtorë organizativ nga rajoni i Gostivarit këto ditë janë emëruar në Klinikat e Shkupit. Besim Shaqiri në Klinikën Maksilo-Faciale dhe Ejup Jahja në Klinikën për Neurokirurgji në Shkup, njofon Flaka Shaqiri vjen në krye të Klinikës Maksilo-Faciale pas një

Read Full Article