Back to homepage

Tag "DAP"

Pritet ndërprerje e përkohshme e E-shërbimeve në DAP  Updated

Drejtoria e të ardhurave publike (DAP) ka njoftuar se nesër mund të ketë ndërprerje të shërbimeve elektronike të sistemit për shkak të aktiviteteve dhe intervenimeve të planifikuara në sistemin e IT. “Drejtoria e të ardhurave publike i njofton tatimpaguesit dhe

Read Full Article

11:34:32 am
Dje (23 nëntor) rreth orës 20:00 në rrugën “Dushko Popoviq”...
11:33:03 am
Mbrëmë (23 nëntor) rreth orës 19:10, në rrugën e “Ilindenit”...
11:32:03 am
Pjestarët e policisë të SPB Tetovë mbrëmë (24 nëntor) dhjetë...