Back to homepage

Tag "BFI"

Tetë të rinjë përfundojnë hatmen në mektebin e Xhamisë së Zdunjës

Sot në Xhaminë e fshatit Zdunjë, u realizua solemnitet fetar me rastin e përfundimit të hatmeve të Kur’anit Famëlartë nga një grup i të rinjve të mektebit që e ndjekin mësimbesimin fetar në këtë xhami, tek mualimi Mukrem ef. Rushiti.

Read Full Article

Muftinia e BFI-Gostivar, rekord në grumbullimin e sadakatul fitrit dhe zeqatit për vitin 2024

Muftinia e BFI-Gostivar, përmes një kumtese për opinion, falënderon të gjithë besimtarët e territorit të saj, nëpunësit fetarë dhe këshillat e xhamive për kontributin e dhënë në Sadekatul Fitër dhe Zeqat gjatë muajit Ramazan 2024 me qëllim mirëmbajtjen e institucioneve

Read Full Article

Mbahet Manifestimi Qendror kushtuar Ditës së Bedrit

Në mënyrë tradicionale, në organizim të Muftinisë së Gostivarit, në prezencë të hoxhallarëve të Xhamive të Çegranit, Këshillit të Xhamive dhe xhemaatit masovik, më datë 27 mars 2024/ 17 Ramazan 1445 hixhri, u mbajt Manifestimi me rastin e Ditës së

Read Full Article