Back to homepage

Tag "BDI"

BDI – Gostivar: Borxhi i komunës ka arritur në 7.812.000 euro! Updated

7.812.000 euro borxhi i krijuar i komunës së Gostivarit në pesë vite (keq)qeverisje. 300.000 euro vetëm në tre muajt e fundit. Arben Taravari thotë: Nejse s’ka lidhje. Komuna e Gostivarit është renditur në vendin e 9-të në shtet sipas shumës

Read Full Article

Kryesia e re e BDI, dega e Gostivarit prezantohet me Valdet Xhaferi, Saranda Imeri, Talat Xhaferi dhe Nevzat Bejta

Kreu i Bashkimit Demokratik për Integrim, Ali Ahmeti ka prezantuar në mbledhjen e Këshillit të Përgjithshëm ka propozuar emrat e kryesisë Qëndrore dhe emrat që do të mbartin pozitat më të larta në BDI. Pas propozimeve, anëarët e Këshillit të

Read Full Article

BDI sërish me akuza: Nxënësit e Gostivarit 19 ditë pa transport për në shkollë! Updated

“Situata po bëhet serioze. 19 ditë nxënësit nuk po shfrytëzojnë transportin e garantuar me ligj dhe që financohet për mes bllok dotacioneve nga Ministria e Arsimit dhe Shkencës. Drejtuesit e komunës dështojnë të realizojnë procedurat e tenderimit, edhe kur financat

Read Full Article