Back to homepage

Tag "Bashkim Hasani"

Zv.ministri Hasani: Në këtë kohë pasigurie dhe krize, NATO po tregon unitet dhe vendosmëri

Мodernizimi, është prioritet për mbrojtjen, gjë që mund të shihet përmes rritjes së qëndrueshme të buxhetit të mbrojtjes dhe përdorimit të duhur të tij – këtë vit më shumë se 30 për qind e buxhetit të mbrojtjes është dedikuar për

Read Full Article

Intervistë me zv.ministrin e mbrojtjes, Bashkim Hasani: Мodernizimi, prioritet për mbrojtjen!

Zëvendësministri i mbrojtjes, Bashkim Hasani në intervistën ekskluzive për rrjetin më të madh të mediave online në gjuhën shqipe në Maqedoninë e Veriut, Flaka Media Group, jep detale të rëndësishme për funksionimin e Ministrisë së Mbrojtjes. Hasani flet për përparësitë

Read Full Article