Back to homepage

Tag "Artan Grubi"

Korridori 8, zëvendëskryeministri Grubi shpalos informacione të panjohura për publikun!

Zëvendëskryeministri Artan Grubi në Klan Debat me Xhumadije Ibrahimin u shpreh se Korridori 8 si projekti më i madh në historinë e vendit, është mbajtur në sirtar për 30 vite. Këtë e kanë bërë, sipas tij,  për arsye politike, pasi

Read Full Article

Grubi shtynë përpara projektin, 3 kompani internacionale aplikojnë për mbikqyrje të Korridorit 8 Updated

Zëvendëskryeministri i parë, Artan Grubi ka njoftuar se tre kompani ndërkombëtare me renome botërore kanë aplikuar dhe kanë shprehur interesim që të jenë mbikqyrës të punimeve të proјektit të ndërtimit të autostradave me konzorciumin Bechtel – Enka. Ai ka shkruar

Read Full Article