Back to homepage

Tag "Arta Bilalli Zendeli"

Intervistë me deputeten Arta Bilalli Zendeli: Në raport me studentët nuk ka ndryshuar asgjë

Deputetja e Bashkimit Demokratik për Integrim – BDI, Arta Bilalli Zendeli në intervistën e fundvitit për Flaka Media Group, mes tjerash flet për jetën politike, atë akademike si profesoresh në UT, dhe shumë aktualitete të tjera socio-politike. Për mua postet

Read Full Article