Back to homepage

Tag "Argjent Muça"

Argjent Muça doktor i shkencave të mjekësisë

Sot, në hapësirat e Fakultetit të mjekësisë pranë Universitetit “Shën Kirili e Metodi”-Shkup, para komisionit në përbërje: prof. dr. Tatjana Milenkovic, prof. dr. Snezana Markovic-Temelkova, prof. dr. Slavica Subevska-Strateva, prof. Katerina Toshevska dhe prof. dr. Beti Zafirova, d-r. Argjent Muca nga

Read Full Article

11:34:32 am
Dje (23 nëntor) rreth orës 20:00 në rrugën “Dushko Popoviq”...
11:33:03 am
Mbrëmë (23 nëntor) rreth orës 19:10, në rrugën e “Ilindenit”...
11:32:03 am
Pjestarët e policisë të SPB Tetovë mbrëmë (24 nëntor) dhjetë...