Back to homepage

Tag "Arbra Shabani"

“Alzheimer’s Secrest”, libri i poteshës së re Arbra Shabani arriti tek lexuesi Updated

“Tetori muaj ndërkombëtar i librit”, me këtë moto Qendra për Kulturë në Gostivar shënon muajin e librit me promovimin e tre titujve të rinjë. Aktiviteti i parë filloi sot ndërsa dy promovimet e tjera do të mbahenme 26 dhe 28

Read Full Article

11:34:32 am
Dje (23 nëntor) rreth orës 20:00 në rrugën “Dushko Popoviq”...
11:33:03 am
Mbrëmë (23 nëntor) rreth orës 19:10, në rrugën e “Ilindenit”...
11:32:03 am
Pjestarët e policisë të SPB Tetovë mbrëmë (24 nëntor) dhjetë...