Back to homepage

Tag "Arben Taravari"

Le të flasim për sfidat dhe të ardhmen e Maqedonisë së Veriut, diskutim në Gostivar

Sot në Qendrën Rinore dhe të Komunitetit (YCC) në Gostivar u mbajt diskutimi “Le të flasimpër sfidat dhe të ardhmen e Maqedonisë së Veriut” me Ambasadoren e Shteteve të Bashkuaratë Amerikës në Shkup, Ambasadorja Angela Price Aggeler. Kjo ngjarje u

Read Full Article

Taravari në intervistën për Flaka: Do ta marrim shumë seriozisht propozimin që eventualisht mund të na vijë nga Qeveria

Intervistën e parë ekskluzive pas zgjedhjes në krye të Aleancës për Shqiptarët, Arben Taravari e ka dhënë për Agjencinë e lajmeve Flaka. Taravari flet për politikën, familjen dhe profesionin e tij. “Për të thënë të vërtetën fokusi ynë ka qënë

Read Full Article

Taravari dhe Sela në Gostivar, takim me strukturat lokale të partisë

Arben Taravari dhe Ziadin Sela, takuan sonte strukturat e partisë në bastionin e ASH-së, në Gostivar. Ata deklaruan se sfidat dhe nevojat e qytetarëve dëshmohen se janë pioritet në këtë qytet nga pushteti lokal, gjë e cila ka sjellur jo

Read Full Article

Taravari takoi kryetarin e Komunës së Prishtinës , Rama

Kryetari i Komunës së Gostivarit, Arben Taravari sot takoi kryetarin e Komunës së Prishtinës, Përparim Rama. Në takim u bisedua përvojat në arsim, kulturë në nivel të komunave, shkëmbimin e nxënësve, zhvillimin e turizmit rajonal si dhe njohjen dhe promovimin

Read Full Article