Back to homepage

Tag "Angela Price Aggeler"

Le të flasim për sfidat dhe të ardhmen e Maqedonisë së Veriut, diskutim në Gostivar

Sot në Qendrën Rinore dhe të Komunitetit (YCC) në Gostivar u mbajt diskutimi “Le të flasimpër sfidat dhe të ardhmen e Maqedonisë së Veriut” me Ambasadoren e Shteteve të Bashkuaratë Amerikës në Shkup, Ambasadorja Angela Price Aggeler. Kjo ngjarje u

Read Full Article