Back to homepage

Tag "Andi Ismaili"

Anti Ismaili, për katër vite shapllet  katër herë Kampion Bote

Viti 2022 pa dyshim që ishte vit shumë i sukseshëm për Andi Ismailin. Gjatë muajt shtator Andi u shpall fitues në Kampionatin Evropian të baletit modern që u mbajt në Shkup, dhe ku morën pjesë 2000 valltarë nga 22 vende

Read Full Article