Surpriza Event – Gostivar, surprizoni familjarët në vendlindje për ditëlindje e festa!

Gostivari Sot
By Gostivari Sot 28 Gusht, 2023 11:24 Updated

Surpriza Event – Gostivar, surprizoni familjarët në vendlindje për ditëlindje e festa!

Zhvillimet e reja në shoqëri sjellin edhe risi të shumta në treg dhe zinxhirin e bizneseve. Nisur nga fakti që shumë familje janë larguar nga vendlindje për në shtete të ndryshme të Botës, ka lindur nevoja për shërbime të reja.

Në Gostivar vjen një risi e këndshme për mërgimtarët dhe famijlarët e tyre që i kanë lënë në vendlindje. Surpriza Event – Gostivar ofron një surprizë të këndshme, duke u vënë në shërbim të mërgimtarëve për të surprizua familjarët në vendlindje në festa të ndryshme, qoftë për ditëlindje, dasma, pensionime, dalja në shtëpi të reja, festa fetare e kombëtare si Bajramet, Dita e flamurit, e tjerë.

“Surprizoni famailjarët, ne do të kujdesemi për dhuratat, dërgimin dhe fotografimin e momenteve festive. Jetoni në mërgim dhe largësia ua pamundëson të jeni pranë të dashurve të juaj ? Këtu është Surpriza Event Gostivar. Dhuratën e zgjidhni ju, qoftë torte, buqetë me lule, ne e sigurojmë dhe ua dërgojmë në ditën dhe orën e caktuar atje ku ndodhen ata”, thonë nga Surpriza Event – Gostivar.

Dhuratat e dërguara mund të zgjidhjen nga ana e juaj, përmes katalogjeve që posedon Surpzia Event, sic janë orë të ndryshme dore, veshjëmbathje të ndryshme, lodra për fëmijë, e tjerë. Po ashtu, familjarëve mund tu dhuroni edhe para aq sa doni në zarfën që ekipi i Surpiza Evend do tua dërgon.

Krahas dhuratave, Surpriza Event – Gostivar ua mundëson edhe një kartolinë të shkruar familjarëve. Ju e shkuani një letër apo edhe ekipi i Surpriza Event – Gostivar sipas të dhënave të juaja, pasaj ua dërgojnë dhe ua lexojnë të dashurve të juaj në momentet e dërgimit të dhuratave.

Dërgimi i dhuratave do të incizohet dhe fotografohet, pastaj video spoti i përpunuar dhe alubimi i fotografive digjitale, juve do ju dërgohet.

“Uroni më të dashurit e juaj në vendlindje për festa, ditëlindje, fejesa, martesa e syneti. Surpriza Event Gostivar ua sjell afër gëzimin familjar përmes fotografive dhe video incizimeve. Surpriza Event Gostivar mund të kontaktohet në Viber apo Whatsapp në numrin e telefonit: 070 70 90 80 apo përmes mesazhit të dërguar në Facebook. Surpriza Event Gostivar ua sjell të dashurit e juaj që i keni lënë në vendlindje, shumë pranë jush, në celularin tuaj”, njoftuan nga Surpriza Event – Gostivar.

Kotaktoni Surpriza Event – Gostivar dhe surprizoni familjarët në momentet më të bukura të jetës së tyre.
Eventet aktualisht organizohen vetëm në rajonin e Gostivarit, ndërkohë që në të ardhmen do të shtrihet edhe në qytete të tjera të vendit.

LAJM I SPONSORIZUAR: SURPRIZA EVENT GOSTIVAR

Gostivari Sot
By Gostivari Sot 28 Gusht, 2023 11:24 Updated