Sulmon dy persona, padi penale për 53 vjeçarin nga Gostivari

Gostivari Sot
Nga Gostivari Sot 2 Shtator, 2020 12:26

Zyra e jashtme për punë kriminalistike në Gostivar ka inicuar padi penale kundër E.Q., 53 vjeçar nga Gostivari për shkak të ekzistimit të dyshimit të kryerjes së veprës penale “rrezik me mjet të rrezikshëm gjatë rrehjes ose zënkës”.

Me datë 02.08.2020 i denoncuari me sëpatë u është kërcënuar Xh.M., 51 vjeçar dhe L.M., që të dy nga Gostivari. Tv Globi

Gostivari Sot
Nga Gostivari Sot 2 Shtator, 2020 12:26