Sulmoi nënën e tij, arrestohet 52-vjeçari

Gostivari Sot
By Gostivari Sot 31 Tetor, 2022 10:55

Sulmoi nënën e tij, arrestohet 52-vjeçari

Mbrëmë (31-tetor), dhjetra minuta pas mesnate, pjestarët e policisë të SPB- Tetovë kanë privuar nga liria 52-vjeçarin D.A. nga një fshati Tetovës, i cili paraprakisht ishte raportuar nga nëna e tij 72- vjeçare se e kishte sulmuar fizikisht në shtëpinë e tyre familjare dhe se sipas raportit e kishte lënduar me një mjet prej druri.

Rasti po zbardhet dhe ndaj D.A. do të përgatitet një parashtresë përkatëse.

Gostivari Sot
By Gostivari Sot 31 Tetor, 2022 10:55

11:34:32 am
Dje (23 nëntor) rreth orës 20:00 në rrugën “Dushko Popoviq”...
11:33:03 am
Mbrëmë (23 nëntor) rreth orës 19:10, në rrugën e “Ilindenit”...
11:32:03 am
Pjestarët e policisë të SPB Tetovë mbrëmë (24 nëntor) dhjetë...