Sulmohet një polic në sheshin e Shkupit

Gostivari Sot
By Gostivari Sot 30 Mars, 2023 20:38

Dje, rreth orës 21:50 në Sheshin “Maqedonia” në Shkup është arrestuar B.G. pasi i njëjti paraprakisht kishte sulmuar policët derisa kanë qenë duke i kryer detyrat zyrtare, përcjell TV21.

“Më datë 29.03.2023, në ora 21.50, në sheshin “Maqedonia”, policët e Stacionit Policor Qendër kanë arrestuar B.G. nga Shkupi për shkak se ka sulmuar policët derisa kanë qenë duke i kryer detyrat zyrtare, kurse gjithashtu gjatë kontrollit të tij është gjetur dhe marrë thikë. Pas zbardhjes së plotë të rastit kundër tij do të shqiptohet kallëzim përkatës”, qëndron në njoftimin e MPB-së.

Gostivari Sot
By Gostivari Sot 30 Mars, 2023 20:38