Sulmohet fizikisht një i mitur nga Gostivari

Gostivari Sot
By Gostivari Sot 9 Nëntor, 2023 11:48 Updated

Sulmohet fizikisht një i mitur nga Gostivari

Dyzet e shtatë vjeçari F.T. nga Gostivari dje (08.11.) në ora 19:00 ka raportuar në SPB Tetovë se rreth orës 17:30 në rrugën “Svetozar Pepovski” në Gostivar, djali i saj i mitur është sulmuar fizikisht nga një tjetër i mitur. Rasti është zbardhur dhe dokumentuar.

Gostivari Sot
By Gostivari Sot 9 Nëntor, 2023 11:48 Updated