Sulm fizik në një fshat të Gostivarit

Gostivari Sot
Nga Gostivari Sot 15 Tetor, 2020 11:52

Sot (15-tetor) në orën 07 e 20 minuta, Q.I. (53) nga një fshat i Gostivarit në SPB Tetovë ka raportuar se në objektin e tij hotelerik në fshat ka qenë i sulmuar fizikisht nga bashkëfshatari i tij N.Q. 30 vjeç, njofton Gostivari Sot

Merren masa dhe aktivitete për zbardhjen e çështjes. Gostivari Sot

Gostivari Sot
Nga Gostivari Sot 15 Tetor, 2020 11:52