Sulm fizik në Gostivar

Gostivari Sot
By Gostivari Sot 19 Shtator, 2022 10:53 Updated

Sulm fizik në Gostivar

Gjashtëdhjetë e dy vjeçari B.V. nga gostivari, dje (18-shtator) në ora 17:40 në SPB Tetovë ka raportuar
se gjysmë ore më herët para hyrjes së banesës ku banojnë është sulmuar fizikisht nga fqinji i tij 71-
vjeçar M.B

Po merren masa për zbardhjen dhe dokumentimin e rastit.

Gostivari Sot
By Gostivari Sot 19 Shtator, 2022 10:53 Updated

11:34:32 am
Dje (23 nëntor) rreth orës 20:00 në rrugën “Dushko Popoviq”...
11:33:03 am
Mbrëmë (23 nëntor) rreth orës 19:10, në rrugën e “Ilindenit”...
11:32:03 am
Pjestarët e policisë të SPB Tetovë mbrëmë (24 nëntor) dhjetë...