Sukseset e Shëndrit Dearit në fushën e tenisit nuk kanë të ndalur

Gostivari Sot
By Gostivari Sot 21 Shtator, 2023 19:10 Updated

Sukseset e Shëndrit Dearit në fushën e tenisit nuk kanë të ndalur

Sukseset e Shëndrit Dearit në fushën e tenisit nuk kanë të ndalur. Shëndriti fitoi përsëri në raundin e tretë kundër Italianit Filipo Mondini me rezultat 6-2 6-2 me një lojë të shkëlqyer.

Shëndriti u shpreh i kënaqur me lojën që e ka bë dhe mendon se po ri kthehet në formë të mirë.

Turneu dhe sfida e radhës i Shëndritit javën që vjen është në Pazarxhik të Bullgarisë. Gostivari Sot

Gostivari Sot
By Gostivari Sot 21 Shtator, 2023 19:10 Updated