SPB Tetovë sanksionoi 154 shoferë për tejkalim shpejtësie

Gostivari Sot
Nga Gostivari Sot 28 Shtator, 2020 12:11

Më 27.09.2020 në periudhën prej 13.00 deri në 19.00 në territorin e SPB Tetovë, është kryer Aksion kontrollues i veprimit republikan për shpejtësi.

Kështu që, janë sanksionuar 154 shoferë (TE-121 dhe GV-33) të cilët e kanë tejkaluar shpejtësinë brenda dhe jashtë venbanimeve.

Sektori për Punë të Brendshme-Tetovë, do të vazhdoj edhe në ditët në vijim me kontrolle të intensifikuara të këtilla.

Kështu që apelojmë qytetarët që të respektojnë rregullat e trafikut në mënyrë që të rrisin sigurinë në komunikacion.

Gostivari Sot
Nga Gostivari Sot 28 Shtator, 2020 12:11