Sot priten çmime të reja të derivateve të naftës

Gostivari Sot
Nga Gostivari Sot 15 Qershor, 2020 11:47

Komisioni Rregullator për Energjetikë (KRRE) gjatë ditës së sotme pritet të vendos për çmimet e reja të derivateve të naftës, të cilat do të vlejnë deri të hënën e ardhshme.

Javën e kaluar me vendim të Komisionit Rregullator për Energjetikë, çmimi me pakicë I euro Super BS-95 dhe euro Dizelit u shtrenjtuan për 1.5 denarë derisa çmimi për euro super BS-98 u rrit për vetëm një denar.
Gostivari Sot
Nga Gostivari Sot 15 Qershor, 2020 11:47