Sot një javë ditë jopune për gjithë qytetarët

Gostivari Sot
Nga Gostivari Sot 16 Tetor, 2020 09:55

Me rastin e Ditës së Luftës Revolucionare Maqedonase, e premte, 23 tetor, do të jetë ditë jo pune për të gjithë qytetarët, njofton Ministria e Punës dhe Politikës Sociale.

MPPS ua uron festën e 23 tetorit të gjithë qytetarëve të vendit.

Gostivari Sot
Nga Gostivari Sot 16 Tetor, 2020 09:55