Sot Komunën e vizituan nxënësit e shkollës “Bashkimi”

Gostivari Sot
By Gostivari Sot 10 Nëntor, 2022 15:53

Sot Komunën  e vizituan nxënësit e shkollës “Bashkimi”


Sot Komunën e Gostivarit e vizituan nxënësit e klasave të IV-ta të ShFK “Bashkimi”.

Gjatë vizitës ata u njohën nga afër me punën e Komunës dhe vizituan zyrat e punës, ku takuan edhe kryetarin Taravari dhe patën rastin të përshëndeten të bashkbisedojnë për çështjet që tangojnë fëmijët.

Gostivari Sot
By Gostivari Sot 10 Nëntor, 2022 15:53

11:34:32 am
Dje (23 nëntor) rreth orës 20:00 në rrugën “Dushko Popoviq”...
11:33:03 am
Mbrëmë (23 nëntor) rreth orës 19:10, në rrugën e “Ilindenit”...
11:32:03 am
Pjestarët e policisë të SPB Tetovë mbrëmë (24 nëntor) dhjetë...