Sot do të zhvillohet panel-diskutim: Të parandalojmë kancerin e gjirit

Gostivari Sot
By Gostivari Sot 31 Tetor, 2022 11:10

Sot do të zhvillohet panel-diskutim: Të parandalojmë kancerin e gjirit

Në organizim të BDI dega në Gostivar, sonte me fillim prej ora 19:00 në Qendrën për Kulturë në Gostivar do të mbahet panel disuktimi me temë: Të parandalojmë kancerin e gjirit.

Në tribunë do të flasin: Dr Ilir Ismaili, Dr Nexhati Jakupi, Saranda Imeri, Vjollca Latifi – Ademi dhe Lek Dalipi.

Gostivari Sot
By Gostivari Sot 31 Tetor, 2022 11:10

11:34:32 am
Dje (23 nëntor) rreth orës 20:00 në rrugën “Dushko Popoviq”...
11:33:03 am
Mbrëmë (23 nëntor) rreth orës 19:10, në rrugën e “Ilindenit”...
11:32:03 am
Pjestarët e policisë të SPB Tetovë mbrëmë (24 nëntor) dhjetë...