Sondazh i ri nga Europe Elects për zgjedhjet në RMV

Gostivari Sot
Nga Gostivari Sot 21 Qershor, 2020 21:19

Europe elects  e nxjerr BDI-në fituese absolute në zgjedhjet e 15 korrikut.  Me 13.7 % është rradhitur partia e Ali Ahmetit me idenë për kryeministër të parë shqiptar, ku më pas ndiqet nga gjithë partitë politike shqiptare së bashku.

Europe Elects  ASH e Ziadin Selës e nxjerr me  7.7% dhe Alternativën e Gashit  me 1.7 më pas vjen, BESA e Bilall Kasamit me 0.8 % dhe PDSH-në e Menduh Thaçit me  0.4 %.

Në kampin maqedonas e nxjerr VMRO-në me 32.5 % ndërsa LSDM-në me 30 .2 %.

Sondazhi është realizuar nga 13 qershori deri më 18 qershor 2020 duke përdorur metodën CATI – anketim telefonik dhe aty janë përfshirë 1.200 të të anketuarve ./TetovaSot/

Gostivari Sot
Nga Gostivari Sot 21 Qershor, 2020 21:19