Shuhet Afrim Aliu, punonjësi i komunës së Gostivarit

Gostivari Sot
By Gostivari Sot 3 Nëntor, 2022 10:58

Shuhet Afrim Aliu, punonjësi i komunës së Gostivarit

E nderuara familja Aliu,

Me dhimbje e pranuam lajmin për ndarjen nga jeta të Afrim Aliut, punëtorit të zellshëm në Komunën e Gostivarit.

Jetoni me kujtimet më të mira për të, sepse la pas vete trashëgiminë e njeriut të mirë, besnik dhe të dashur.

Në këto çaste të vështira për ju, bashkëndjej me familjen Aliu.

Ngushëllimet më të sinqerta për familjen, miqtë dhe bashkëpunëtorët e shumtë!

I pikëlluar

Arben Taravari – Kryetar i komunës së Gostivarit

Gostivari Sot
By Gostivari Sot 3 Nëntor, 2022 10:58

11:34:32 am
Dje (23 nëntor) rreth orës 20:00 në rrugën “Dushko Popoviq”...
11:33:03 am
Mbrëmë (23 nëntor) rreth orës 19:10, në rrugën e “Ilindenit”...
11:32:03 am
Pjestarët e policisë të SPB Tetovë mbrëmë (24 nëntor) dhjetë...