Shtohen rastet е sjelljeve agresive, qytetarët nuk e bëjnë hesap Policinë!

Gostivari Sot
By Gostivari Sot 22 Janar, 2024 12:27

Shtohen rastet е sjelljeve agresive, qytetarët nuk e bëjnë hesap Policinë!

Pjestarët e policisë të SPB-Tetovë, të dielën rreth orës 16:25 në rrugën “Vëllezërit Milladinovi” në Tetovë, kanë ndaluar personat H.A.(39) dhe E.B.(41) nga Tetova, të cilët janë sjellë në mënyrë agresive ndaj tyre derisa po kryenin veprime zyrtare.

Policia njoftoi se tek H.A. gjatë kontrollit të kryer është gjet dhe marrë edhe një thikë.

Pas dokumentimit të plotë të çështjes ndaj të dyve, do të vijojnë parashtresat përkatëse. Gostivari Sot Media

Gostivari Sot
By Gostivari Sot 22 Janar, 2024 12:27