Shqiptarët në Veri kundërpërgjigjen me flamuj të Kosovës dhe ata kuq e zi: Jemi këtu

Gostivari Sot
By Gostivari Sot 6 Nëntor, 2022 11:32

Banorët shqiptarë në Mitrovicën e Veriut kanë vënë flamuj të Kosovës dhe ata kombëtarë rrugëve në “Lagjen e Boshnjakëve”.

Njëri nga organizatorët e këtij aktiviteti, tha se me këtë duan të tregojnë se nuk do të largohen nga atje.

I kemi qitë flamujt me tregu që jemi këtu, nuk jemi duke shku”, tha ai.

Gostivari Sot
By Gostivari Sot 6 Nëntor, 2022 11:32