Shpresim Tairi, nënkryetar në Odën Ekonomike të Maqedonisë Veri-Perëndimore

Gostivari Sot
By Gostivari Sot 5 Nëntor, 2022 22:41

OEMVP sot ka mbajtur kuvendin zgjedhor të V që nga themelimi i saj, ku u zgjodh Kryetari i ri i Odës MENDI QYRA nga Struga. Ndër tjerash u zgjodhën edhe kuvendarët, Kryetari dhe zv. Kryetari i Kuvendit, 18 anëtarë të Këshillit Drejtues si dhe 5 anëtarë të Këshillit Mbikëqyrës.

Shpresim Tairi votohet si Nënkryetar ne OEMVP një biznesmen i ri me moshë, mirëpo i guximshëm në hapat e biznesit.

Një ndër kompanitë që është duke menaxhuar Shpresim Tairi janë Kompania e prodhimit dhe shitjes te ujit “REY WATER” si dhe menaxhimi i kompanisë Hotelerike dhe Restorantit “REY MAVROVO”

Gostivari Sot
By Gostivari Sot 5 Nëntor, 2022 22:41