Shpresa Selimi zgjidhet kryetare AF-ASH Gostivar

Gostivari Sot
By Gostivari Sot 11 Korrik, 2023 05:52

Shpresa Selimi zgjidhet kryetare AF-ASH Gostivar

Profesore Shpresa Selimi është zgjedhur Kryetare e Asamblesë së Femrës e Aleancës për Shqiptarët dega në Gostivar, njofton Gostivari Sot.

“Aleanca për Shqiptarët është me krenari partia e grave dhe vajzave shqiptare. Ka krijuar hapësirë të madhe për pjesmarjen e tyre në politikë e vendimarrje. Urime znj. Shpresa Selimi dhe të prift e mbara në detyrën e re që t’u besua”, shkruan Arben Taravari, kryetar i ASH. Gostivari Sot

Gostivari Sot
By Gostivari Sot 11 Korrik, 2023 05:52