Shpërthen një bombol gazi në Shkup

Gostivari Sot
By Gostivari Sot 22 Tetor, 2022 09:44

Shpërthen një bombol gazi në Shkup

Sot në mëngjës rreth orës 9:40 është paraqitur se në një banesë në Aerdorom ka shpërthyer zjarri. Bëhet fjalë për një banesë që gjindet në bulevardin ASNOM dhe hotelit Rusia dhe Hillton, deklaroi kompandiri i Zvonko Davidovski për Klan M, percjell Flaka

Fatmirsisht dëmet janë materiale dhe nuk ka viktima. Zjarri është shkaktuar nga një bombole gazi. Zjarrfikësit e kanë shuar zjarrin dhe automjetet kundër zjarrit janë tërhequr.

Gostivari Sot
By Gostivari Sot 22 Tetor, 2022 09:44

11:34:32 am
Dje (23 nëntor) rreth orës 20:00 në rrugën “Dushko Popoviq”...
11:33:03 am
Mbrëmë (23 nëntor) rreth orës 19:10, në rrugën e “Ilindenit”...
11:32:03 am
Pjestarët e policisë të SPB Tetovë mbrëmë (24 nëntor) dhjetë...