Shkupjanja do të ndiqet penalisht, shpifi për banorin e Tetovës

Gostivari Sot
By Gostivari Sot 19 Janar, 2024 11:22

Shkupjanja do të ndiqet penalisht, shpifi për banorin e Tetovës


Sot në orën 00.00, zyrtarët e policisë nga SPB-Tetovë kanëprivuar nga liria 18-vjeçaren R.I.) nga Shkupi.

“Një ditë më parë rreth orës 21:30, ajo kishte raportuar se E.I.(55) ngaTetova e kishte sulmuar fizikisht dhe ekishte mbajti kundër vullnetit të saj në shtëpinë e tij. Pas marrjes së masave dhe aktiviteteve në bashkëpunim me Qendrën për Çështje Sociale Tetovë, u konstatua se ajo kishte bërë raportim të rrejshëm lidhur ngjarjen dhe më vonë në një bisedë zyrtare ajo pranoi se kishte qëndruar në shtëpi me vullnetin e saj”, njoftuan nga Policia.

Pas dokumentimit të plotë të rastit, kundër saj do të përgaditet parashtresë përkatësesipas nenit 366 paragrafi 1 në lidhje me nenin 140 paragrafi 1 të Kodit Penal. GS Media

Gostivari Sot
By Gostivari Sot 19 Janar, 2024 11:22